top of page
Search

On tilakin vihdoin sisustettu valmiiksi. Aidan tänne kohta raidaan viimeistelyäväks ja uusimman partiaalin ni pääseen työstämään niitä kunnolla. 3d silmienkin tulostuttaminen onnistuu ihanasti koululla.

Sit alkaa kans säästäminen omaan 3D printteriin. Yhtäkään tilausta ei ole viekä tullut mutta se on ihan ok ku kerran vielä näitä tiloja säädetää. + on kuvataide nöyttelyki tän kuun lopulla ja sinne pitää töitä saada valmiiks.


14 views0 comments

Nettisivu tulee vähän muuttumaan joka päivä tässä luultavasti ensimäisen 2 kuukauden aikana paljon. mukaan lukien hinnastot ja annetut tiedot puvuista. yritän tehdä tästä mahdollisimman yksinkertaista mutta samalla antaa mahdollisimman paljon tietoa.


Ja haluaisin vielä painoittaa aloittelevaan. kaikkea ei ole suunniteltu loppuun miten asiat tapahtuu ja menee joten toivon ymmärrystä. kuten maksut alkuunsa olen suunnitellu paypalia ja tilisiirtoja. 50% kun työn teko aloitetaan ja loput kun puku on valmis ja postitetaan. nämä tiedot tulen vielä lisäämään hinnasto sivulle tämän päivän tai huomisen aikana.

jos tiedätte tekijöitä, ex tekijöitä tai olet sellainen tai edes tiedät jotain oman krääsäsi myymisestä.... ottaisin iloisesti vinkkejä vastaan kuinka myynti kannattaa tehdä ilman suurempaa draamaa


3 views0 comments

Tämä pari vuotta ku näitä on väsätty on isoimpana ongelmana ollu tilan puute. Asun kaksiossa kihlatun kanssa ja tykätään pitää kämppää siistinä mutta aina kun olen puvun väsäämisen alottanu on se ollu mahdotonta. Teko karva tuntuu leviävän koko kämppään ja muutenkin se mun kaaos vie sitten puolet "olohuoneesta" (pelihuone, olohuone ja ruokailuhuone samassa tilassa). Mutta nyt koulun ansiosta olen saanu tämmösseen ihanan nurkkauksen toivottavasti kahdeksi vuodeksi. Se on pää asiassa tarkoitettu taide projecteihin ja koulu juttuihin. Mutta en näe miksi en saisi sitä käyttää pukujen tekoon!

+on ollu suunnitelmana kysyä voisiko turri puvuista saada opintopisteitä. 🤔 Kummiskin on käsin tehtyä luovaa tekemistä.

Kerron kyllä tänne miten sekin sitten menee xd


En ny saa tota nimeä korjattua.... Kaikki asetukset on että mun nimi mutta täällä näkyy vaa tuo hirvitys. Pahoittelen

37 views0 comments
1
2
aida.png

Aida Hybrids

bottom of page